2012. január 7., szombat

Fejlámpa ledlámpa zoomos lámpa - Jelenlegi ára: 1 150 Ft

Zoomos fejlámpa
A foncsor átmérője 2, 2 cm, zoomos. Ultraerős, tartós, (kb. 10 ezer óra élettartamú) modern technológiájú led.
45 fokban dönthető a lámpatest. 3 funkcióban világíthatunk vele. Az első kattintás után gyengébben világít, amely közelben elég fényt ad akár olvasáshoz is. Ha mégegyet kattintunk a kapcsolón, akkor erősebb fényt ad. A következő kattintásra pedig az erős fény villogni kezd. (Pl. kerékpáron, vagy figyelemfelhíváskor ez hasznos lehet).
Nagyon kedvező ár! Ne keress tovább!
3 db AAA (mikroceruza) elemmel működik. (Kérésre küldök elemet is. (+100 ft/3db sima, vagy kérhető Gp tartós alkáli elem is 360 ft/3 db).
Kicsi, könnyű, (elemekkel mindösszesen 8 dkg), de nagyon hasznos, többfunkcióban világító zoomos fejlámpa nélkülözhetetlen, ha éjjel, sötétben bármi célból kilépünk a lakásból.
Egyéb cuccaim között általában található nagyobb méretű, akkumulátoros, vagy elemes fejlámpa, valamint jóminőségű police zseblámpák és még sokminden más is. Ha megtetszik termékeim közül még valami, akkor egy postával tudom küldeni, ami jelentős megtakarítást jelent.
Posta sima levélként(kizárólag a vevő felelősségére) 250 ft
Ajánlott levélként (ez a biztos, itt a vevőt kár nem érheti, akkor sem, ha elvész a csomag)  500 ft.
A postaköltség magában foglalja az alapos védőcsomagolás és bubble boríték díját is, így a lámpa nem sérülhet meg.
Ha kérdés merül fel, igyekszem hamar válaszolni, de előfordulhat, hogy 1-2 napig nemvagyok netközelben. Ekkor türelmet kérek.
Lásd még Ismerj + oldalam is.



Jelenlegi ára: 1 150 Ft

Az aukció vége: 2012-01-25 00:42
. Fejlámpa ledlámpa zoomos lámpa - Jelenlegi ára: 1 150 Ft

Fontos