2011. május 28., szombat

Június 3-5. -50%ESKÜVŐI FILMEZÉS&FOTÓ 50.000 ft - Jelenlegi ára: 50 000 Ft

LAST MINUTE! -50%
Június 3-5. -i hétvége - Limitált ajánlat! -50%
Megörökíteni a megismételhetetlent... Professzionális Esküvői fotózás & videózás együtt 50 ezer forintért féláron Június 3-5. -i hétvégén! (Nincsenek rejtett költségek! )
Fotózásról: Az esküvőn legtöbbször a készülődéstől vagyunk veletek addig, amíg csak szeretnétek. Digitális tükörreflexes fényképezőgépeket használunk, a képeket mindig átadjuk teljes felbontásban is, így a papírképek nagyíttatását magatok is intézhetitek.
A képek 2-4 héttel a fotózás után tekinthetők meg honlapunkon, az ügyfelek részére fenntartott jelszóval védett galériában. Innen lehet kiválasztani az albumba szánt fotókat. Az adathordozókat egyedi, igényes borítóban, a lemezeket ugyanolyan stílusú grafikával ellátva adjuk át nektek.
A teljes felbontású, digitálisan korrigált (szín- és tónuskorrigált, alapszinten retusált, nagyításra kész)képfile-ok DVD-lemezre kerülnek, amelyekről minden fotólabor tökéletes papírképeket tud nagyítani (bármekkora méretben).
Videózásról: Az esküvőn a készülődéstől vagyunk veletek addig, amíg szeretnétek. A rögzítést hosszú ideig tartó utómunkálatok követik, ekkor nyeri el a film végleges formáját (a filmek általános felépítése árajánlatunk részét képezi). A vágott film hossza általában 1-2 óra, ez függ az események számától, a szertartások hosszától, valamint (ha ott is kell forgatni) a vacsora hangulatától is.
Az alapár három garnitúra DVD-t tartalmaz, melyeket egyedi tervezésű borítóban adunk át, a lemezekre színes nyomat kerül. A filmek nem tartalmaznak másolásvédelmet.
Média Stúdiónk gyakran szerepel a nyomtatott és elektronikus sajtóban. Megbízóink mindig elégedettek és filmjeink gyönyörűek!
Ajánlatunk az alábbi megyékben érvényes: Pest, Fejér, Tolna, Veszprém ( BALATON! ), Zala, Vas, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, de akár máshova is szívesen elmegyünk.



Jelenlegi ára: 50 000 Ft

Az aukció vége: 2011-06-05 17:30
. Június 3-5. -50%ESKÜVŐI FILMEZÉS&FOTÓ 50.000 ft - Jelenlegi ára: 50 000 Ft

Fontos