2011. június 28., kedd

AB GYMNIC-.AKCIÓ! - Jelenlegi ára: 1 988 Ft


Bemutatjuk a vadonatúj Ab GYMNIC X2-t, az áttörést jelentő fitneszövet, amely örökre forradalmasítani fogja a testedzést.
A titok az Elektromos Izom Stimulálóban, vagyis az EMS-ben rejlik. Ez egy tudományosan bizonyított technológia, amely "aktív izom összehúzódásokat" hoz létre. Ez azt jelenti, hogy Ön helyett az izmait dolgoztatja - így Önnek semmit sem kell tennie csak használnia az AbTronic fitneszövet!
Az EMS-t eredetileg gyógytornászok számára fejlesztették ki, hogy ezzel tudják segíteni az izomsérülést szenvedett betegeik rehabilitációját. Az Ab GYMNIC X2 hatékonyan megdolgoztatja:
a hasát
a csípőjét
és a cobjait is, de ez nem minden.
A technológiát most a fitnesz ipar is átvette, hogy Önnek olyan hasa lehessen, amilyenről mindig is álmodott.
Miután AB GYMNIC első verziójából 87 országban majdnem 5 millió kelt el, az AB GYMNIC fejlesztői most még tovább mentek, és létrehozták az Ab GYMNIC új generációját, az AB GYMNIC X2-t.
FrontBack
Az EMS hatékonyságát tudományos vizsgálatok bizonyították. Ez a nagyszabású egyetemi tanulmány megmutatja, hogy az AB GYMNIC X2 által használt elektromos izomstimuláló technológia majdnem hétszer olyan hatásos, mint a hagyományos gyakorlatok.
AB GYMNIC 2X. KIHAGYHATATLAN ÁRON!!!
NÉZZE MEG A TÖBBI AUKCIÓMAT IS.!


Jelenlegi ára: 1 988 Ft

Az aukció vége: 2011-07-01 23:39
. AB GYMNIC-.AKCIÓ! - Jelenlegi ára: 1 988 Ft

Fontos