2011. július 28., csütörtök

Természetes anyagok a lótartásban! - Jelenlegi ára: 3 600 Ft

Az Ökonet Equitan hatása:
- Az Ökonet Equitan ólakban, istállókban ködösítve vagy permetezve pozitív hatással van a lovak közérzetére, ellenálló- és stressztűrő képességére.
-  Alkalmazásával a jelenlévő mikrobiális miliő összetétele kedvező irányban befolyásolható, mellyel védekezhetünk a kórokozók felszaporodása ellen is
- Visszaszoríthatóak a rothadási folyamatok, az ilyenkor keletkező káros gázok, mint például az ammónia, melyek jelentős megterhelést jelentenek a környezetre és a légzőszervekre
- A kellemetlen szagok csökkentésével a legyek elszaporodását is visszaszoríthatjuk.
- A trágya minősége javul, érése felgyorsul.
Felhasználási javaslatok:
- Az Ökonet Equitan egy koncentrátum, klórmentes vízzel hígítva azonnal felhasználható! A hígított készítmény a legjobb hatás érdekében azonnal (legkésőbb aznap) felhasználandó, ne tároljuk!
- 5-50 % hígításban hetente legalább egyszer a lovak környezetében egyenletesen elosztva alkalmazzuk permetezéssel vagy öntözővel az istállóban, ólakban, falakra, légtérbe, alomra, eszközökre, különösen a rothadási gócokra, legyek tartózkodási helyére.
- 2-5%-os hígításban (0, 2-0, 5 liter Ökonet Equitan 10 liter vízhez) az állat egész testét lepermetezhetjük, lemoshatjuk, a szemkörnyékét kikerülve.
- Pataáztatáshoz, lemosásához 10%-os hígítás (1 liter Ökonet Equitan 9 liter vízhez) ajánlott.
Kérem, tekintse meg a többi termékemet is, mutassa meg ismerőseinek, barátainak, mert lehet, hogy pont rátalál arra, amit keres és üzletet tudunk kötni! Köszönöm, hogy benézett hozzám!


Jelenlegi ára: 3 600 Ft

Az aukció vége: 2011-08-08 12:42
. Természetes anyagok a lótartásban! - Jelenlegi ára: 3 600 Ft

Fontos