2011. augusztus 27., szombat

Oxigén inhalációs spray anionnal 3 db - Jelenlegi ára: 1 Ft

3db -ra vonatkozik az ár
A mai szmogos világban fantasztikus!
Kérem olvassa el végig az egészet, főleg  hirdetés végét.
8 liter tiszta sűrített oxigén, negatív ionnal dúsítva. Könnyű és praktikus csomagolás.
Kb. 100 fújás van a palackban, ami 20 napra elegendő (napi 5 fújás)
A kínaiak, és a japánok évek óta használják.
3 féle illatban kapható:
Tiszta, narancs, borsmenta
Sportolóknak, légzés problémákkal rendelkezőknek, és minden embernek aki szeret egészséges maradni.
Mi is az negatív ion ( anion)?
A levegő vitaminja!
Az anion a negatív töltésű levegő részecske egy atomi összetevője. Frissességet érzünk az erdőben vagy tavasszal, amikor is az anion mennyiség bőséges. Egy atom anionná válik elektron felvételkor, míg pozitív ionná válik elektron leadáskor.   Az anion elősegíti a sejtanyagcserét, növeli az életerőt és étvágyat, tisztítja a vért és nyugtatja az idegeket, ezért a levegő vitaminjának is nevezik. Az erdőben, tavasszal, vízesésnél vagy tengerparton 800 - 2000 anion/cm3 a levegő anion tartalma. Anionban gazdag helyen frissnek érezzük a levegőt.
Mit tesz az anion?  Amikor a levegő anion mennyisége meghaladja az 1000 anion/cm3 értéket, az alfa hullámok késztetik az agyat az idegesség és feszültség feloldására, amelyek az asztma és migrén fő okai. Szabályozza a szerotonin és szabad hisztamin kiválasztást, elősegítve a szellemi aktivitást és feszültségoldást. A levegő anion mennyisége jelentősen befolyásolja az egészségi állapotot és a gyógyulási folyamatokat.
Az Anion előnyei:
A levegőben lévő Anion ugyanazt jelenti, mint a vitamin az ételben, nagyban hozzájárul az emberek egészségéhez a mindennapi életük során, ezért is szokták olyan „levegő-vitaminnak” hívni, amely elősegíti a szervezet növekedését és a betegségek megelőzését; különböző előnyökkel jár a különböző szervek számára:
- strong>Légző rendszer: javítja a tüdő működését. 30 perccel az anion bevitele után a tüdő 20%-al több oxigént képes belélegezni és 14, 5%-al több széndioxidot kilélegezni.
- Keringési rendszer: jelentősen csökkenti a vérnyomást, javítja a szívizom működését és táplálását, tágítja a hajszálereket, növeli a bőr hőmérsékletét.
- Idegrendszer: energiával tölti fel az egész szervezetet, javítja az alvás minőségét, csillapítja a fájdalmat és a feszültség-érzetet. Az anionok szabályozzák a központi idegrendszert, amely felelős az érrendszer és a belső szervek működéséért, és segít minket pozitívan gondolkozni és érezni. Az anion élénkíti az egész szervezetet, beleértve az idegrendszert, érrendszert, sejteket, nyirokrendszert,  javítva azok működését, növelve az életerőt.
- Anyagcsere: aktivizálja a testben lévő különböző enzimeket, csökkenti a vércukor szintet, a koleszterint, növeli a vér kalcium tartalmát, a vizelet mennyiségét, növeli a nitrogén és a kreatinin mennyiségét a vizeletben, elősegíti a csontok növekedését, megelőzi a skorbutot, az angolkórt, vitamin-elégtelenséget.  
- Vér: növeli a fehér és vörösvértestek számát, a hemoglobint,  reticulocitákat (éretlen vörös vértesteket), vér  trombocitákat,   globinokat, növeli a PH értéket, lerövidíti a vérképződés idejét.
Az anion növeli a vérben található ásványi összetevők (kalcium, nátrium, kálium) arányát, és ezzel azalkalizálással tisztítja a vért.
- Immunrendszer: javítja a reflex -és endotheliális rendszert, javít a szervezet ellenálló-képességén a betegségekkel szemben.
Érdekes tény:
Huszonhárom hazai településen több mint ötezer ember halt meg idő előtt a levegő szennyezettsége miatt. Budapesten mintegy 2700 ember idő előtti halálát okozta a légszennyezettség. A légszennyezés. hu által végzett kutatás a 2010-es év szálló por szennyezettségének egészségügyi hatását vizsgálta.
Számításaink szerint mintegy 5000 ember halt meg idő előtt a kis méretű légköri aeroszolok, vagy közismertebb nevén a szálló porok káros egészségügyi hatása miatt. Budapesten 2720, Miskolcon 362, Debrecenben 270, Pécsett 233 haláleset vezethető vissza statisztikailag a levegő szennyezettségére.
A légszennyezés. hu összesen 23 mérőállomással rendelkező város légszennyezettségi adatait elemezte ki. A rendkívüli légszennyezettségi helyzetre való tekintettel már az újév első napján elkezdtük az adatok feldolgozását. A számításokat az Egészségügyi Világszervezet által ajánlott módszertannal (1) végeztük el. Korábbi számításainkat a Tájökológiai Lapok c. tudományos folyóiratban publikáltuk (2), így azok kellő mértékben megbízhatóak.
Az összes város adata megtalálható a légszennyezés. hu oldalon, ahol a korábbi év adatai is visszakereshetőek, térképes formátumban.
A lakossági megkereresésekre reagálva elindítottuk ingyenes e-mailes szmog-riasztásunkat is, amelyre bárki feliratkozhat, és egy órán belül e-mailben értesül, amennyiben településén határérték felett alakul a levegő szennyezettsége. Célunk ezzel javítani a lakosság tájékoztatását, és segíteni a káros hatások kivédését.
Az Európai Bizottság jelentése szerint Magyarországon átlagosan évente egy éves veszítenek az emberek az életükből a levegő szennyezettsége miatt. A légszennyezés. hu oldalt működtető Válaszúton Alapítvány célja az volt, hogy a hazai légszennyezettségi mérőállomások adatait felhasználva a jelentősebb hazai településekre kiszámítsa a levegő szennyezettségének egészségügyi következményeit. Meglátásunk szerint a konkrét településekre vonatkozó számszerű adatok felhívják a figyelmet a probléma súlyosságára és segítik a helyzet javítását.
A légköri aeroszolok, vagy a szálló por csökkenti a várható élettartamot a szív- és érrendszerei, a légzőszervi betegségek, valamint a tüdőrák miatti halálozás növekedése miatt. Fontos tudni, hogy nincs olyan küszöbérték, amely alatt ne kellene számolni az egészségkárosító hatással
A vizsgálatba bevont települések és halálesetek száma zárójelben: Ajka (26), Budapest (2720), Debrecen (270), Dorog (18), Dunaújváros (62), Eger (54), Esztergom (43), Győr (168), Kazincbarcika (52), Miskolc (362), Nyíregyháza (154), Pécs (233), Putnok (12), Sajószentpéter (20), Salgótarján (74), Sopron (70), Százhalombatta (13), Szeged (237), Székesfehérvár (143), Szolnok (82), Tatabánya (92), Várpalota (35), Veszprém (64).
A fenti városokon túl, a többi településen is számolni kell a szálló por egészségkárosító hatásával. Magyarországon a korábbi években az Európai Környezetvédelmi Ügynökség becslése szerint összesen 16200 idő előtti halálozás következik be ezen szennyezőanyag következtében (3).
A kutatás eredményeit megküldjük az illetékes környezetvédelmi szerveknek, illetve a jövő nemzedékek országgyűlési biztosának, valamint az érintett településeknek, továbbá a helyi ÁNTSZ-eknek, hogy a kapott eredményekre



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-08-28 23:11
. Oxigén inhalációs spray anionnal 3 db - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos