2012. január 9., hétfő

IZOM STIMULÁTOR KÉSZÜLÉK!TERÁPIÁS KÉSZÜLÉK! - Jelenlegi ára: 2 590 Ft


AJÁNDÉKOZNI ÖRÖM!
SAJÁT MAGUNKAT IS!
                                    IZOM STIMULÁTOR!
                    alacsony frekvenciás terápiás készülék!
LEPJE MEG SZERETÉTT EZZEL A KÉSZÜLÉKKEL, HOGY FÁJDALMAI ELMÚLJANAK, KOMFORT-ÉRZETE KIALAKULJON!
DIGITAL THERAPY KÉSZÜLÉK:
TARTOZÉKOK:
- 1 db KÉSZÜLÉK,
- párna: 2 db, 2 db ragasztócímke,  
- elektródavezeték,
-1 db ismertető,
- 3 db AAA 1, 5 V elem /tartozék/
Mire használható a készülék?
 alacsony vérnyomás, impotencia, menstruációs rendellenesség, súlycsökkenés, reumás ízületi gyulladás, impotencia, menstruációs rendellenesség, cukorbetegség, ízületi gyulladás, gutaütés, a test lebénulása, reumás ízületi gyulladás.  
A kozmoszban különleges áramlás megy végbe. Ez egyformán igaz egyfajta biomasszára is, amelyen keresztülhalad valamiféle ismeretlen parányi áramlat, egy bioáram. Egy bioáram szokásos áramlása biztosítja a szervezetben lévő organizmusok kívánatos működését. Ugyanúgy igaz az is, hogy a rendellenes bioáram a szervezetben lévő rendellenességre utal.
ALACSONY FREKVENCIÁS TERÁPIÁS BERENDEZÉS ÉS ANNAK MŰKÖDÉSI MÓDJA
 Elektróda
Az alacsony frekvenciás áramhoz a bemenő vezetékvég pozitív, a kimenő pedig negatív. A pozitív vég felizgathatja az idegrendszert és aktiválja a paralízis ideget és izmot, miközben a negatív vég gátolhatja az idegrendszert, gyenge reagálási, nyugtató hatást válthat ki.
Alacsony frekvenciájú terápiás berendezés a pozitív és negatív töltés közötti automatikus kapcsolóval van felszerelve, amely a pulzus áramlását eredményezi.
 Alacsony frekvenciás ingerlés:
Az alacsony frekvenciás áram a test számára elektromos ingerlést okoz a bementenél. A frekvencia, Herz-ben kifejezve, az elektromos ingerlés egy percnyi időintervallum alatt kifejtett tevékenysége. A fokozatosan növekvő frekvencia a ,, kopogás érzését" ,, rezgésre" változtatja.
A készülék 2 és 100 Hz közötti ingerlő frekvenciát produkál, amely elegendő egy fájó izom ellazításához.
Hogyan működik?
Az izom összehúzódása és elernyedése higany-effektust idéz elő. A vér nagy mennyiségben kerül be egy elernyedt izomba, és távozik az összehúzódott izomból, az anyagcsere-folyamatból származó anyagot hordozva. Ha ez körforgásban működik, akkor sima vérkeringés történik.
A készülék alacsony frekvenciás terápiás berendezés hatékonyabb módon gyorsítja fel az izomnak ezt a higany-effektusát, ami miatt ez a készülék az ideális megoldás krónikus fájdalmak, heveny fájdalmak, és az érzéstelenség gyógyítására, kiválóan alkalmas, továbbá azoknak az anyagoknak a kiválasztására, amelyek a fájdalmat meg tudják gátolni, valamint felgyorsítja a vérkeringést, és a fájdalomérzetet  azonnal megszünteti.
 A termék híres a kínai hagyományos gyógyításban uralkodó alapelv sikeres alkalmazásáról. A termék, a ,, kopogás" rezgés" és ,, masszázs" funkciói révén lefelé haladó csatornát és mellék-ereket szabadít fel, és kisimítja az energiaáramlást és vérkeringést, erőt ad a testnek és meghosszabbítja az életet.
Mire képes a ,, kopogás"?
A kopogás/enyhe ütés ellazítja vagy meg is szüntetheti az izomfájdalmat, izomfeszültséget, az éles fájdalmat, illetve a kimerültséget, javítja és helyreállítja a vérkeringést, amely olyan testrészeknél jelenik meg, mint a nyak, hát, derék, és az ízület. A berendezés egy speciálisan megtervezett programmal rendelkezik, hogy a különböző üzemmódok hullámait egyesítse, amely olyan érzést ad, mintha kézzel enyhén megütnének. Egy enyhe ütés javíthatja a vérkeringést, a lefelé haladó csatorna mellék-ereket kisimítja, és ellazulást okoz.
Mire képes a ,, rezgés"?
Eme funkció különböző betegségi állapotok kezelésére szolgál. A rezgés hatásos gyógyír a krónikus fájdalomra, magas vérnyomásra, az ágyéktáji izomhúzódásra, hastájéki fájdalomra, rossz közérzetre, teljes testi kimerültségre, ideggyengeségre, idegfájdalomra.
3. Mire képes a ,, masszázs"?
A ,, masszázs"-t a testsúly csökkentésére, karcsú testalkat kialakítására, és az egészség javítására tervezték. A ,, masszázs az izmok számára kívánatos modulációt idéz elő, mély ingert vált ki a felesleges zsírban. A berendezés a testkontrollt követi, pulzusáramot alkalmaz az izomfunkció megváltoztatására, javítva ezzel a testalkatot, hogy az önbizalmunk helyreálljon!
FIX ÁRAS, AKÁR-MIKOR LECSAPHATOD!
MINDENT EGY HELYEN,
EGY CSOMAGBAN,
EGY POSTAKÖLTSÉGGEL!!!
Nézz körül nálam sok jó termék közül válogathatsz!!!
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL NEM LEHETSÉGES!!!!
UTÁNVÉTTEL NEM POSTÁZOK!!!
Amint a számlámra érkezik az összeg (vételár+postaköltség), másnap a postára adom a terméket!
Kérlek kizárólag e-mailben beszéljük meg a részleteket!
A vevő részére, az aukció lezárását követően -max. 24 órán belül, -a Vatera rendszerén keresztül, egy automatikus vásárlási értesítőt küldök a regisztrált e-mail címére, ebben minden, a vásárlás lebonyolításához szükséges tudnivaló megtalálható!!!  
Nézz körül nálam, - GALÉRIÁMBAN -sok jó termék közül válogathatsz! KÖSZÖNÖM!


Jelenlegi ára: 2 590 Ft

Az aukció vége: 2012-01-16 16:45
. IZOM STIMULÁTOR KÉSZÜLÉK!TERÁPIÁS KÉSZÜLÉK! - Jelenlegi ára: 2 590 Ft

Fontos